U bent hier: Home › Escrow › Waarom een Escrow regeling?

Waarom een Escrow regeling?

Escrow regeling

Op 20-09-2006 heeft de Stichting Viewpoint een escrow regeling afgesloten voor al haar leden. Met deze Escrow regeling is overeengekomen dat Itris als licentieverlener de broncode beschikbaar stelt ten behoeve van de gebruikers, vertegenwoordigd in de Stichting Viewpoint. De broncode is gedeponeerd bij een gespecialiseerde Escrow bureau, namelijk NCC group. Zij bieden:

·        De garantie dat alle noodzakelijke broncode bestanden, bouwscripts en hulpbestanden in Escrow zijn gedeponeerd en opgeslagen.

·        De garantie dat de volledige documentatie van het opbouwproces samen met de broncode is opgeslagen en direct beschikbaar is in het geval van een release.

·        Bescherming tegen het verlies van belangrijke medewerkers van de leverancier of de licentiehouder.

·        De garantie dat alle documentatie, nodig om de applicatie op te laten bouwen door een andere partij/programmeur, beschikbaar is.

De NCC group controleert jaarlijks met een level 3 test of de broncode op te bouwen is. Eens in de 2-4 jaar geeft de Stichting opdracht voor een Full Verification test. Dat is vooral handig bij een grote nieuwe release zoals bijvoorbeeld R6.0.Een full verification test biedt de zekerheid dat de gedeponeerde broncode correct en volledig is, zodat met de broncode een werkende applicatie op te bouwen is.  Een full verification test wordt afgesloten met een Build Report. Het laatste build report vindt u ter inzage op deze website.


Ogenblik a.u.b. ...